Dobrodošli

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju preduzeća MOSTPROJEKT a.d. Beograd.

O nama

MOSTPROJEKT je građevinski biro koji se bavi projektovanjem od 1956. godine. Dokazali smo kvalitet i uspeh u projektima sa striktnim budžetskim ograničenjima koji su zahtevali učestvovanje i koordinaciju velikog broja firmi i visok nivo projektantskog znanja.
MOSTPROJEKT se specijalno ističe u oblastima projektovanja inženjerskih objekata, ispitivanja konstrukcija, projektovanja konstrukcija u seizmičkim oblastima. Čitaj dalje »

Sazivanje redovne skupštine akcionara

Saziva se redovna skupština akcionara akcionarskog društva "Mostprojekt", Beograd, na dan 05.05.2021. godine sa početkom u 10 časova, u Beogradu, na adresi: Novi Beograd, ul. Omladinskih brigada 102. Čitaj dalje »

Sazivanje redovne skupštine akcionara

Saziva se redovna skupština akcionara akcionarskog društva "Mostprojekt", Beograd, na dan 29.06.2020. godine sa početkom u 10 časova, u Beogradu, na adresi: Novi Beograd, ul. Omladinskih brigada 102. Čitaj dalje »

Sazivanje redovne skupštine akcionara

Saziva se redovna skupština akcionara akcionarskog društva "Mostprojekt", Beograd, na dan 20.05.2019. godine sa početkom u 10 časova, u Beogradu, na adresi: Novi Beograd, ul. Omladinskih brigada 102. Čitaj dalje »

Sazivanje redovne skupštine akcionara

Saziva se redovna skupština akcionara akcionarskog društva "Mostprojekt", Beograd, na dan 11.06.2018. godine sa početkom u 10 časova, u Beogradu, na adresi: Novi Beograd, ul. Omladinskih brigada 102. Čitaj dalje »

Sazivanje redovne skupštine akcionara

Saziva se redovna skupština akcionara akcionarskog društva "Mostprojekt", Beograd, na dan 12.05.2017. godine sa početkom u 11 časova, u Beogradu, na adresi: Novi Beograd, ul. Plamira Toljatija 11. Čitaj dalje »