Dobrodošli

Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju preduzeća MOSTPROJEKT a.d. Beograd.

O nama

MOSTPROJEKT je građevinski biro koji se bavi projektovanjem od 1956. godine. Dokazali smo kvalitet i uspeh u projektima sa striktnim budžetskim ograničenjima koji su zahtevali učestvovanje i koordinaciju velikog broja firmi i visok nivo projektantskog znanja.
MOSTPROJEKT se specijalno ističe u oblastima projektovanja inženjerskih objekata, ispitivanja konstrukcija, projektovanja konstrukcija u seizmičkim oblastima. Čitaj dalje »

Sazivanje redovne skupštine akcionara

Saziva se redovna skupština akcionara akcionarskog društva "Mostprojekt", Beograd, na dan 15.05.2024. godine sa početkom u 9 časova, u Beogradu, na adresi: Zemun, ul. Prve pruge 31a. Čitaj dalje »

Sazivanje redovne skupštine akcionara

Saziva se redovna skupština akcionara akcionarskog društva "Mostprojekt", Beograd, na dan 12.06.2023. godine sa početkom u 9 časova, u Beogradu, na adresi: Zemun, ul. Prve pruge 31a. Čitaj dalje »

Sazivanje vanredne skupštine akcionara

Saziva se vanredna skupština akcionara akcionarskog društva "Mostprojekt", Beograd, na dan 27.10.2022. godine sa početkom u 12 časova, u Beogradu, na adresi: Novi Beograd, ul. Omladinskih brigada 102. Čitaj dalje »

Sazivanje redovne skupštine akcionara

Saziva se redovna skupština akcionara akcionarskog društva "Mostprojekt", Beograd, na dan 05.05.2022. godine sa početkom u 9 časova, u Beogradu, na adresi: Novi Beograd, ul. Omladinskih brigada 102. Čitaj dalje »

Sazivanje redovne skupštine akcionara

Saziva se redovna skupština akcionara akcionarskog društva "Mostprojekt", Beograd, na dan 05.05.2021. godine sa početkom u 10 časova, u Beogradu, na adresi: Novi Beograd, ul. Omladinskih brigada 102. Čitaj dalje »